Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

ROSSETTI SRL одлучува да го присвои уште од 2004 системот на управување за квалитет кој одговара на описот од нормативата УНИ ЕН СО 9001/2015 со цел да се достигнат следниве цели од генерален карактер:

 1. да се даде посебна управувачка структура на фирмата токму во моментот на ширење во кој се предупредува неопходноста да се премине од една централизирана структура во една организација со задолженија и добро дефинирана одговорност;
 2. да се рационализираат и оптимизираат различните активности на фирмата, било дали се изведувачки или управувачки, со цел да се снабди производ со најдобар однос квалитет/цена;
 3. да му се гарантира на Купувачот дека работата, во технички и економски термини, била достигната и одржана со определен квалитет задржувајќи ја во исто време и контролата во тој поглед;
 4. да се гарантира сигурност и посветеност на крајниот производ.

Поставувањето на техниките и методите за квалитет е потреба која се смета неопходна за сите функции на Фирмата, почнувајќи од Административниот Совет кој, поврзан со тоа, ја вовел и потребната документација за потребните цели на фирмата како управувачка фирма. Интегрираната политика за квалитет / животна средина е достапна на барање на info@rossetticostruzioni.it

СЕРТИФИКАТИ ЗА КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ИЗВРШУВАЊЕ НА ЈАВНИ РАБОТИ

ROSSETTI SRL има сертификат СОА и во текот на годините го зголемил бројот на категории на изведби. Во последно време претпријатието има сертификат Текносоа за следниве категории:

 1. OG1 KLAS.IV : индустриски и градски објекти.
 2. OG3 KLAS.III-bis : улици, автопати, мостови, надвозници, железнички линии за транваи, подземни железници.
 3. OG6 KLAS.III : аквадукти, гасоводи, цевководи, системи за наводнување и заштита.
 4. OG8 KLAS.III : речни работи, заштита , водоводни инсталации и заштити.
 5. OG21 KLAS.III : поставување на темел и структура.
 6. OS22 KLAS.III : инсталации за прочистување и пречистителни станици.

Експертиза во работењето е гаранција за квалитет

Долгата листа на задоволни клиенти е наша гаранција