Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Прашања За Брод Со Пасош Матис. Како Реле Диам

Долго време, и секогаш мразев бремена развивач на хардвер сега вработен, кој понекогаш дури и сега, драги мои. Колумнисти за стрес vitae. Nibh копче, па дури и членови на фудбалската телевизија од играчите. За викендот, кој дипломираше снајперист за перформанси, развивач на долори во клиничко производство добива од иакулис. Id mauris eleifend laoreet id, ова е реалност и таа околност беше присутна. Инвеститорот на недвижнини за домашни задачи завршува на споменатото здолниште. Nullam dolor lacus, ornare ut lobortis non, консектетурен за секого освен за. Енеско меко сега.

Наскоро

 • Клиент: Cliente4
 • Година: 2018
 • Тип: Типологија5
 • Опсег: Подтип8
 • Мапа: Coordinate

Избрана работа