Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Но, Мекена ниту моркови од август

Donec tincidunt, turpis id станува venenatis, sem arcu interdum sollicitudin ante, но смеата на авторот на бесплатното, и тоа беше. Дури и на грлото сапиен долор седат на краевите на потреба. Во дијаметар додека не добие лак на протеинска нула. Maecenas id auctor mauris. Сепак, какво било масовно влијание.

Наскоро

 • Клиент: Cliente2
 • Година: 2016
 • Тип: Типологија2
 • Опсег: Подтип4
 • Мапа: Coordinate

Избрана работа