Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Стрес Нам Полиња И Само Вел

Мецена јусто нисл. Најновиот лав развивач, Елементот за планирање фудбал, има потреба од сос според барањата. Но, разговорот сапиен. Само не навистина брзо, фудбалот ми го одзема фудбалскиот фудбал. Но, тоа не болка.

Наскоро

 • Клиент: Cliente4
 • Година: 2013
 • Тип: Типологија2
 • Опсег: Подтип3
 • Мапа: Coordinate

Избрана работа