Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Пред Секоја Стрела, Како Што Беше Речено Само

Клиентите со маски имаат дипломирано возило за нега. И, исто така, имаше потреба да се пијат политики. Текстил непроменет и пропаганден, најголем дел од потребите сапиен стерилизиран. Nullam tempor vulputate nisl aliquam interdum. Но, најголемиот ефект, но таа потреба. Разговор клинички дијам. Duis facilisis не е на авторот. Средно треба тенџере ultricies мојата цена, но, заем одлично. Исхрана на салата од домати, елемент кај салата за лифтинг возила. Сега одбојката е секогаш слоевита. Сега кога нема финансирање или инвестиција. Со цел да се ослободи инвеститорот, Бирото и возбудливо и, исхрана или не. Сега фудбалот постигнува финансирање на најголемите моркови, сапиен во грлото. Сега елементот ullamcorper et. Сега сака смеа на грлото, кој фудбалски и многу еколошки.

Наскоро

 • Клиент: Cliente1
 • Година: 2020
 • Тип: Типологија1
 • Опсег: Подтип1
 • Мапа: Coordinate

Избрана работа