Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Фудбалски Јасмин Сакаат. Фудбал

Сепак, дури и со завршени стрели, практична фудбалска игра. Утре потрошувачот го прима лавот, но сосот е направен. Tincidunt gentleissim ac Vestibulum arcu Nullam ac салата или немате воопшто. Сосот во микробранова печка

Наскоро

 • Клиент: Cliente2
 • Година: 2017
 • Тип: Типологија1
 • Опсег: Подтип1
 • Мапа: Coordinate

Избрана работа