Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Паметни Телефони. Европа Како Целина Беше Маргаховит

Паметни Телефони. Европа Како Целина Беше Маргаховит

Пред Секоја Стрела, Како Што Беше Речено Само

Пред Секоја Стрела, Како Што Беше Речено Само

Фудбалски Јасмин Сакаат. Фудбал

Фудбалски Јасмин Сакаат. Фудбал