Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Обезбедувањето на клиентот со квалитетно-ориентирана услуга и точност во извршувањето на работата е целта на целиот персонал на ROSSETTI SRL.

ИСТОРИЈА

Фамилијата ROSSETTI ја започнува активноста во градежниот сектор во шеесетите години и, благодарение на нивната компетентност и технички ресурси, веднаш станува обележје во полето на јавни закупи. Претпријатието во тек на годините го зголеми своето присуство во полето на јавните работи, здобивајќи се со поголема професионалност и компетентност во различни сектори, почнувајќи од работи под почва, улични работи и јавно градежништво. Претпријатието меѓудругото учествувало на реконструкцијата после земјотресот 1997 во областа Марке и Умбриа акредитирано како специјализирано во областа од страна на компетентните органи. Меѓудругото во тек на последната деценија го прошири и својот зрак на дејствување давајќи им живот на важните иницијативи за приватни недвижнини со интервенции кои се однесувале на купување на градежни вредносни земјиштаи нивно проектирање, изградба на згради со висок животен комфорт и енергетска заштеда, преку користење на нови материјали и конструктивни развиени системи. Компанијата меѓудругото може да се пофали со важно искуство и компетентност во одделот на реконструкција на недвижнини со обновливи енергии, на живеалишта во историски центри преку користење на рециклирани материјали и предни фасади. Главната промена, прогресивните идеи, модерните технологии и продолжениот развој на продуктивните процеси кои се применуваат во проектите придонесуваат за зголемување на славата и вербата на фирмата која со времето станува Трговско Друштвоод актуелната. Во текот на овие години Россетти ДОО ја прикажува способноста да одржува чекор со развојот кој пазарот го бара во тек на изградба, квалитет, сигурност, организација и иновација. Не случајно, неговото знај како во технолошка смисла, значителната компетентност и поголемата сигурност во областа градежништво, потврдени и со сертификат УНИ ЕН ИСО 9001/2000, ја ставаат фирмата во една престижна позиција во национален опсег каде се воведува и ефикасноста на политиката која е насочена кон клиентот. Токму поради оваи неговите безбројни потреби се базираат на зголемување на традиционалните активности на ROSSETTI SRL: со конструкцијата и одржувањето на индустриски инсталации се придружуваат и дејствата на активности во индустријата како услуги во оделот на изградба на резиденции и јавни работи ROSSETTI SRL.

СЕГАШНОСТА

Природното продолжување на активноста започната во шеесеттите години сега го спроведува Советот i Администрација целосно формирана од синовите на основачот

Меецена и влезните аеродроми, но Вулпутат стравува. На моменти тој сака да претстави возила со протеини, нели ултриции голем мек. Енеас е во моите членови, слоевит или функционален, лесен салата. Дуис либеро орци, еуизмод во омразата со цел да, краевите на портата сапиен. Телевизија во живо и пумпа за бензин. Исхрана производство меки чувствувам секоја салата, и максимум Маури пукање. Лавот до мисата, банани, но тагата жали од мене. Сине, земи го елитниот зачин аликуам quis tempor чувствителноста, а не болката. Нам седи амет тортор станува портал на клиниката. Развивач на масовно производство, фотографија и бесплатно и, долина рече инвеститорот. Листа здолниште звучи одлично. Торта со седен сос. Со цел да се еколошки клинички. Премногу голем или Фризура на Минеаполис дуи уламкорпер. Но, тоа ќе беше прилично променливо, и што се донесе, портата на клиничките. Продолжува производството да работи.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur pellentesque neque eget diam posuere porta. Quisque ut nulla at nunc vehicula lacinia. Proin adipiscing porta tellus, ut feugiat nibh adipiscing sit amet.

Box 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium.

Box 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium.

Box 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium.

Box 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas metus nulla, commodo a sodales sed, dignissim pretium.

Подготовката на персоналот на ROSSETTI SRL ви стои на располагање

Не двоумете се да им поставите какво било прашање

ПОСЕБНА БЛАГОДАРНОСТ

... на оние кои ни помогнаа да растеме со текот на времето