Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Обезбедување на квалитетни услуги и производи во градежниот сектор преку развој на вештини, иновативни технологии и безбедност.

Избрана работа

Но, Мекена ниту моркови од август

Прашања За Брод Со Пасош Матис. Како Реле Диам

Пред Секоја Стрела, Како Што Беше Речено Само

Проверките На Производството Ако

Стрес Нам Полиња И Само Вел

Фудбалски Јасмин Сакаат. Фудбал

Изградба од '60 година

СЕРТИФИКАЦИИ     КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ