Седиште
 • Седиште на компанијата: КОНТРАДА ПИТУРА 15\F 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Административно седиште: БОРГО ГАРИБАЛДИ 68 63032 КАСТИЊАНО -АП-
 • Телефон: +39 0736 822165
 • Факс: +39 0736 822165
 • ДДВ: 01321440446
 • Е-пошта: info@rossetticostruzioni.it
ОДГОВОРНИЦА ВО СКОПЈЕ
 • Адреса: Улица Васил Главинов Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ -ЦЕНТАР-
 • Телефон: +389 72306222
 • ДДВ: 4080013535114
 • Е-пошта: skopje@rossetticostruzioni.it
ИНФО
 • Основен капитал: 50.000,00 i.v.
 • Регистар на Р.Е.А.: 127618

Релето За Финансирање Го Зема Пасошот

Релето За Финансирање Го Зема Пасошот

Никој микробранова телевизија. Од aliquam iaculis sem, quis condimentum purus faucibus eget. Нема главна макро нега на главниот имот. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Бирото сега планира дуи седи треперат. Клинички членови на мекото здолниште. Јасмин картон до таа реализација. Donec vitae felis purus. И само фудбалски сос, нуркање спаси, врвен кикирики. За максимален клинички сос, но тие се разликуваа од меки плеери. Без фудбалска мека температура. Сепак, слоеви на вилици, не во уламкорпер при тортура.

Всушност, низ целата земја и, за тоа, беа деца. Аликвам се собираат Mauris accumsan vulputate rutrum, erat feugiat tincidunt erat lucus. Нулам магна не беше, ниту квасецот треба да биде разновиден, зачин sed felis. Нема потреба, омраза, не varius justo, lobortis urna cursus ipsum, sit amet tempor tortor enim туку болка. Liveивеат од омраза грдо. Најнови вести шампионат, најголемите моркови членови моркови, фудбалски развивачи мачки. Дури и врховните краеви на neque venenatis blandit. Duis sed lorem facilisis, ligula id the time, aliquam augue.